torsdag, maj 08, 2008

Zingo fortfarande krasslig, 8 Maj -08


Update 9 maj -08 Vi var idag på Solstadens Smådjursklinik i Karlstads med Zingo för att få honom undersökt och röntgad. Ryggröntgen visade inga fel men det verkar som om ett bakbens knä har fått sig en "smäll" och behöver vila samt smärtstillande med inflammationshämmande, något som kan ta tid enligt veterinären Jörgen som för övrigt är han som skall HD-AD röntga Zingo nästa vecka. De tyckte det var konstigt att han inte fått smärtstillande av den tidigare veterinären då han troligen haft riktigt ont. Nu ska han vila ytterligare en vecka och blir han inte bättre så ska de gå vidare med djupare undersökning. Hur som helst så tyckte Jörgen på kliniken att vi ska genomföra HD-AD röntgen till veckan så då får vi svaret hur höfterna mår. Blää vad detta är jobbigt, hoppas nu att det inte är mer problem

Som jag skrivit tidgare så har ju Zingo varit krasslig och gått på antibiotika i en dryg vecka för vad veterinären sa var en muskelinflammation. Visst han är bättre och så men han delvis går lite konstigt med ena bakbenet och är inte riktigt sitt rätta jag i sättet. Dock vill han vara med och leka och stojja men vi har hållt ner honom och försökt hålla honom så lugn vi kan, korta promenader och ingen träning överhuvudtaget.

Usch vad jobbigt det är med djur som blir sjuka, de kan inte tala om de har ont någonstans och om så är fallet vart de har ont :-( Nej skit vad detta är jobbigt, vi ska ringa imorgon förmiddag till djursjukhuset i Karlstad för att få en andra bedömning vad det kan vara. Vi har ju sedan 1.5 månad (när Zingo var frisk) redan bokat tid där ändå nästa vecka för HD-AD röntgen, så förhoppningsvis får vi komma in före helgen då det känns jobbigt att inte veta.

Jaja, visst jag vet, man ska inte kasta yxan i sjön och tro det värsta, men man blir ju så orolig. Nej nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova så får vi höra imorgon hur det går.

1 kommentar:

Anonym sa...

Krya på dig.

Asta