måndag, maj 12, 2008

England, övningskörning och plockepinn, 12 Maj -08



Åker iväg på några dagars jobb i England där jag bl a ska köra en "roadshow", samma som jag gjorde i Finland förra veckan. Ska bli skoj att träffa alla medarbetare i England då det nu var ca 1.5 år sedan sist. Alltid lika spännande att landa på flygplatsen i Manchester för att sedan ta en taxi via den så kallade Snake Trail i Peak District mellan Manchester och Sheffield.


Sedan är det ju dags att övningsköra igen till helgen inför det kommande förarprovet. Har nu kört en gång och det gick riktigt bra på manöverbanan där man skule backa runt i diverse krångliga passager. Det känns som om momenten Säkerhetskontroll och Funktionsbeskrinvning utöver själva körningen är det som är mest läskigt just nu. Hur som helst, uppkörning om två veckor.


För några dagar sedan var vi och kikade på några camping vänner när de för första gången skulle sätta upp sitt förtält till sin husvagn. Ja vad ska man säga, plockepinn får en ny innebörd och när väl tältet stod, så låg det lika många pinnar kvar :-) Ser verkligen fram emot när vi ska sätta upp vårt förtält för första gången :s, det finnns nog en överhängande risk att man uppsöker en gräsplätt där INGEN annan kan se oss :-) .


Relaterade länkar:

Inga kommentarer: