fredag, maj 09, 2008

Grattis Rasmus 9 år - vår lilla konstnär, 9 Maj -08


En av de tavlor som Rasmus gjort den senaste tiden.

Den 7 maj fyllde vår goa Rasmus 9 år och han fick mycket besök och många fina presenter. När jag var över och jobbade (som var en miss i jobb planeringen) på hans födelsedag hittade en fin mp3 spelare och ett par högtalare som man kan koppla in till den utöver öronpluggarna. Rasmus blev jätteglad och nu ska den laddas med de senaste låtarna. Av släkten har han fått olika presenter och pengar.

Av hans läromästare i målning, och vår granne Stanko, fick han en jättestor ny målarduk samt penslar och färg. Lite längre fram här i vår/sommar ska ju Rasmus och Stanko ställa ut sina tavlor på ett galleri och vi har redan skickat in uppgifter om de tavlor han ska ställa ut. T ex ska måtten vara med, namnet på tavlan och vad den kostar om någon vill köpa den. Rasmus ville med att jag skulle fotografera de tavlor han gjort hittls och lägga ut dom här på bloggen och jag skulle meddela att om någon är intresserad så kan ni höra av er för pris :-) på tavlorna.

Här nedan kan ni beskåda mästerverken av konstnären Rasmus 9 år, klicka på bilderna för större format.









4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå:=) Vilken konstnär till son ni har;=) tavlorna är jätte fina.
Grattis Rasmus lite sent men sent än aldrig
Mvh Jonas O
Glyxenborg`s

Anonym sa...

Det är helt otroligt att din son på 9 år kan måla så fina tavlor! Du måste vara en stolt pappa! Hoppas ni inte tänker sälja alla utan ha några uppsatta hemma i huset :)

piDDa sa...

Jo de är fina och självklart ska vi försöka behålla någon tavla själv, problemet är bara att Rasmus själv vill sälja :-) Ska försöka förhandla till oss att behålla några, men redan har släkten börjat boka tavlorna.

Anonym sa...

Hej Rasmus du är otroligt duktig på att måla hoppas du fortsätter att göra det.
Sen när du blir berömd så kan jag ju säga att jag mejlat med dig :)

Bilka Asta