torsdag, juli 24, 2008

Vädergudarna är med oss






Här i Västervik är det fortfarande guldväder och temperaturen visar ju st nu 30 grader och inte ett moln på himlen så långt ögat når. Eventuellt drar vi vidare på lördag mot Falkenberg och där verkar vädret vara lika bra. Vi ska ringa till Skrea camping idag och lyssna av beläggningen då vi inte chansar att åka ytterligare 30 mil och inte få plats. Där vi står nu, på Hammarsbadets camping har vi kanonläge med havsutsikt och bra "grannar". Vi hjälpte en tysk familj med förtältet i förrgår och det byggde broar för ikväll vill de bjuda på något och Peter-Paul som mannen i familjen heter var noga att påpeka att han köpt öl på Systembolaget. Igår fick vi också besök av en arbetskamrat till mig och hans familj, riktigt trevlig med grillning och skålande.

Barnen har det också gött med mycket badande, mete och lek i olika former. Rasmus råkade dock ramla på rollerbladsen efter att vi precis kommit till campingen och han skulle "bara" ta en lugn sväng. Campingen har en rätt brant backe med grus och bulor i vägen på sina håll och det ordnade några fina skrapsår med gråt som resultat, men nu är allt bra igen.

Zingo och Cujo badar också flera gånger om dagen och stormtrivs i vattnet, bra träning för dom att simma runt och hämta bollar och pinnar.

Inga kommentarer: