lördag, juli 07, 2007

Äntligen semester, 7 Juli -07



Så var det äntligen semester och 5 sköna veckor står för dörren!
Egentligen börjar ju semestern på måndag men det känns ändå som man kan säga att den börjar redan idag. Om en stund ska vi ut och träna lite motion, spår och lydnad med "vilden" Zingo som kräver betydligt mer av den varan nu när han är inne i sin spökålder 7+ månader med könsmognad med tillhörande trots och pinka i nästan varje buske, ja benet lyfts också då och då.

Vi ska ju snart också åka upp till vidderna kring Orsa och bo ute i vildmarken ihop med andra schäfer ägare så det blir nog långa goa vandringar i fjäll och mark.

Vad som händer med vårt byggprojekt kring altanen återstår ju att se men vi börjar tröttna på pajas företag som inte tar sitt ansvar så man har egentligen bara lust att betala skiten så man slipper att ens tänka i termer av oseriösa hantverkare. En sak är säker med anledning av det som hänt oss så har vi fått in många andra liknande historier om samma företag där man tydligen t.o.m. hamnat i Tingsrätten när det vart strul kring kostnader etc kring andra byggprojekt, det vill vi undvika naturligtvis, trots att vi har rätt, men man orkar ju inte.

I övrigt så ska gräsmattan slutföras och en del finlir inne också i något rum, men sen är allt klart.

Inga kommentarer: