fredag, maj 22, 2009

Plötsligt så händer det :)

Sofie skickade i februari in en slogan på två olika tävlingar där man kunde vinna en diskmaskin samt tvättmaskin från Bosch. Måste ju erkänna att visst har man sett dessa tävlingsformulär i butikerna samt på internet men egentligen så har man alltid tänkt tanken "jo visst troligt att man vinner på en sån tävling".
Det hela började för två veckor sedan med att någon från Procter & Gamble ringer och säger...

"Grattis ni har vunnit en diskmaskin från Bosch för bästa slogan i sms tävlingen".
Först tror man ju att det är en bluff av något slag men nu har vi kollat upp tävlingen och jo trot om ni vill det stämmer. När sedan en representant från Ariel ringer i morse och säger;

"Grattis ni har vunnit en tvättmaskin från Bosch"
....ja då börjar man ju undra om det verkligen kan vara sant.

Vad är oddset för att vinna två sms tävlingar i princip samtidigt?
:-) ja det är väl för att man aldrig vunnit något förut som man reagerar så här men efter att vi som sagt kollat upp tävlingarna samt priserna så verkar det vara sant. Dessutom verkar det också som att det medföljer 1 års förbrukning av tvätt- och diskmedel.

Bosch tvättmaskin värde 8500 kronor (klicka på bilden för produktinfo)

Bosch diskmaskin värde 6500 kronor (klicka på bilden för produktinfo)


Nedan länkar till tävlingarna samt Bosch priserna.

Vi är ju naturligtvis jätteglada och överraskade då vi troligen är en av de få som fortfarande inte har diskmaskin och vår gamla tvättmaskin gick ju sönder för cirka en månad sedan så vi står nu med en sprillans ny tvättmaskin plus då den vi nu vunnit, hmm kanske ska hävda "öppet köp"? Eller kanske sälja den ena på Blocket, två tvättmaskiner känns lite overkill så att säga. Den ena tävlingen gällde Yes Powerdrops och den andra Ariel tvättmedel och man skulle skicka in en slogan. Dessa två slogan kan vi ju bjuda på när vi fått grejerna hemskickade vilket ska ske inom 4 veckor ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skoj! Min sambo fick idag ett samtal som sa att hon hade vunnit en diskmaskin i en slogantävling!

Rätt kul!

Johan sa...

Ni kan ju ta med den ena tvättmaskinen i husvagnen!

Power-camping ;)