tisdag, maj 05, 2009

Bröllopsplanering


I helgen var vi till Rosendals Festgård för planering av vårt bröllop den 4 juli 2009. Vi träffade de trevliga ägarna av Rosendals Festgård med Barbro i spetsen som lugnt och sansat gick igenom bröllopets olika moment. Vi träffade också prästen som gick igenom själva vigseln och vi fick t.o.m. träna att gå till det ställe vi ska stå under vigseln. Tanken är ju (om vädret tillåter) att vigseln ska ske ute i det fria under bar himmel. Vi var på plats i nästan 5 timmar för att planera allt inkl. mat och det hade vi aldrig trott att det var sååååå mycket att tänka på :)



Och vilket underbart ställe sen då, så mysigt och fint vid sjön Skiren i närke ligger byggnaden. Det märks att Barbro och hennes gubbe (har glömt vad han heter) verkligen lagt ner sin skäl i att få en fin anläggning och för att inte tala om boningshuset som ligger på samma tomt, helt underbart, så skulle man vilja bo. Så efter några timmars planering så känner vi oss trygga i att detta kommer bli hur bra som helst, allt ifrån präst, mat och dryck, solosång samt violinist.

Ovan en vägbeskrivning då det minst sagt ligger mitt ute i ingenting med rätt så svårt att hitta, men jag har lagt upp vägbeskrivning både om man kommer från Örebro hållet samt om man kommer från värmlandshållet inkl GPS koordinater, så det borde inte vara några problem, men det är nog bäst att ta till några minuter extra i restid ifall att :-))

Och vår going och tillika toastmaster Claes börjar nu inse vilket ansvar han har :-) så nu är det detaljplanering fram till slutet av Juni månad *lol*. Prästen då, jo det var en riktigt skön lirare vid namn Hans-Eric Hägg, utöver att han var trevlig och präst så är han Elvis fantast och samlare, så vi bjöd med honom på middagen så lovade han att dra några Elvislåtar. Det ska sägas att han är mycket musikalisk och har tom spelat in CD skivor.

-Ja detta kommer bli kanonbra, väldigt nervöst men förhoppningsvis en trevlig dag med nära och kära.

Nu är det bara 70-11 mer saker att planera men vi har ju tid på oss ännu, brölloppet är ju inte förrän om två månader, 4 juli klockan 16:00 ;-)

3 kommentarer:

Fia sa...

Hej!

Så jättekul med bröllopsplanering, mycket att göra men ändå kul.

Här är det spännande må ni tro, Bettzi ska ha valpar, himla kul. Sista helgen i Maj blir det full fart i familjen.

Lycka till med Bröllopet.

Ha det gott Fia o Bettzi

Johan sa...

Been there, Done that!

Jag gör aldrig om det heller... ^^

Waspen sa...

ja vad genomlider man inte för de små liven ;)