söndag, augusti 03, 2008

De ska va gött och leva


Detta foto får summera vädret vi haft i sommar så här långt.

Ja nu är vi då hemma efter över 250 mil på vägen och flera underbara platser som vi besökt med minnen som ligger fint lagrade i skallen lång tid framöver. Vi har haft det guld och träffat både nya och gamla vänner på vår camping tour, vi har ätit och druckit gott samt fått nya upplevelser. Här kommer några smakprov på foton som tagits tänkte lägga ut alla foton som bildspel så fort det är klart.



Ronny och Johan tillagar älgkött och diverse blandningar med van hand i Muurikka, klart den godaste maten denna sommar, jag fick prova Muurikkan också med Ronny som övervakare ;-)).


Detta foto på Claes i Falkenberg, får sammanfatta stämningen i Happy Campers gänget i sommar - de e guld! Notera att bikinin äntligen åkt av ;-))


Norsk power camper i Orsa med shoppingbil på släp, ska de va så ska de va!


Svensk power camper i Västervik, bussen på 19 ton registrerad som personbil och får således framföras med B-körkort. Bara batteriet vägde mer än hela min husvagn! Och här fick man ta BE-körkort för ynka 100 kg diff på B-körkortet :-) Sveriges trafiklagar rockar fett.



Svensk power camper nummer 2 med eget tält i tältet.


Halt här får ingen passera, här kommer ingen förbi..... Zingos favoritplats vid husvagnen.


Diesel Doris (som tjejen tydligen kallades som kör planet) startar upp för att köra upp fallskärmshoppare på Tallhedens flygplats i Orsa.


Ett av de många simträningspassen med Zingo, här i Gamleby.


Mera simträning och lek i 24 gradigt hav i Falkenberg med babe som handler :-).


Jag kallas numera "Mannen som kan prata med svanar" och lyckades locka in en hel svanfamilj på max 50 cm avstånd och en del fina bilder blev det. Claes däremot gick inte hem hos familjen svan :-) som med keps och solglasögon troligen var rival i pappa svans ögon.


En svanfamilj dök upp och ställde villigt upp på fotosession men gjorde ett litet anfall när jag blev för närgången.


Rebecca och Zingo tävlar 15 meter fjärilssim i Falkenberg, saltvattnet var gott att dricka tyckte Zingo, med dålig mage som resultat.


Rasmus, familjens badkruka precis innan första doppet i Falkenberg.


En sprallig Rasmus lyssnar med stora öron när de vuxna berättar vilka hyss som gjordes när de var barn. Öronproppar rekommenderas om man inte vill hamna i situationen "...men Pappa det fick ju du göra när du var barn...."


Vår lilla solstråle som älskar att vara på bild.


Sofie och Rebecca vid Mariestads underbara solnedgång.


Ja har inte Zingo fått miljöträning denna sommar ja då har inget det, både människor och hundar i olika miljöer samt träning i olika former borde vara bra för honom. Det enda smolket i bägaren är ju de där två hundarna som attackerade honom men det hoppas vi inte satt några spår.

-Nu dags att mentalt gå in i jobbtankar och ångesten att semestern är slut, dock så kommer vi inte ge upp campingen utan planerar redan nästa utflykt som nu framöver får bli två eller tredagars utflykter.

Ha de gött så länge!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå Vilka snygga TJEJER;=)
Och vilken fin hund;=)
Men vart är gubben då heheheh
Mvh Jonas O som är en gubbe asg
;=)