söndag, juni 01, 2008

Fotografering i motljus på Zingo, 1 Jun -08


Zingo i motljus

Provade att fota i motljus idag, vilket i sig kan vara lite knepigt, men Zingo var för dagen riktigt sugen på att modella framför kameran så varför inte passa på då. Provade några foton med den inbyggda blixten på kameran, men tycker bilderna utan vart bättre med mer känsla och färgdjup. Nåja smaken är som baken, men roligt att prova lite klurigare förhållanden och det blir ju alltid extra klurigt med en varg som bara vill leka HELA TIDEN ;-)


Snyggast i stan?

I övrigt verkar det som om Zingo mår bra nu, vi fortsätter dock med simträningen i Karlstad på tisdagar och tar det lite varsamt, men som sagt vi kan inte se att han har ont eller synbara tecken på att han haltar eller dylikt. GUD så skönt, hoppas nu det får hålla i sig så vi snart kan börja träna som vanligt igen. Skönt också att sommaren nu på allvar är här, så kan man ju simträna ihop med Zingo i sjöarna (hmmm är det 25 grader i vattnet än eller ska man ta en eka ro med han), flytväst har vi ju så det borde fungera bra.

Snart semester också, det ska bli så skönt, vi tog ju ingen vintersemester i år så det känns verkligen att man behöver en längre tids sammanhållande semester för att ladda upp batterierna. Först ut på sommarturnén blir några spontan campingar över helgerna innan semestern drar igång, sen drar vi på fotbollscup i Smögen/Kungshamn som vi var på förra året med storm som ett roligt inslag. Sedan blir det en tur till Orsa och säkert fler spontan äventyr som med stor sannolikhet kommer rapporteras om här på Zingostar bloggen.


Nu börjar det faktiskt bli onödigt varmt husse, är vi klara snart?


Nej nu får det snart vara nog med fotande husse!


Öhh! undrar om det inte flög förbi en fågel där husse!

Inga kommentarer: