måndag, juni 16, 2008

Besöken till Zingostar ökar stadigt


Besökare per stad i Sverige, varje punkt representerar mängden besök storleksmässigt, klicka på bilden för en större bild.

Min blogg Zingostar har nu varit aktiv sedan hösten 2006 och det känns riktigt kul att antalet besök stadigt har ökat. Extra kul är också att merparten av ni besökare är trogna besökare som kommer tillbaka varje vecka, varje dag och några som kommer tillbaka flera gånger per dag. Så jag tänkte att det kunde vara kul att visa lite statistik över hur det sett ut från 1 Januari till 31 Maj i år. 1556 st unika besökare har hittills i år besök Zingostar samt många fler besök totalt sätt då många är trogna återkommande besökare.

Snittet för antalet unika besökare för perioden Januari till Maj ligger på 311 st unika besökare per månad, där många är trogna läsare som kommer tillbaka vilket känns jättekul. Här nedan kan du se detaljerna för hur antalet ökat från 197 unika besökare i Januari till 434 st i Maj.

Så tack alla läsare! hoppas ni fortsätter komma tillbaka och ge gärna kommentarer om mina inlägg.


Besökare per land, varje färgat land representerar att besöks gjorts från det landet, klicka på bilden för en större bild.


Top 10 besök i Sverige


Top 10 besök per land



Besökstrend Januari - Maj 2008 (helt unika besökare)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Eftersom du skrev för många veckor sedan att ni skulle röntga Zingo är jag här och kollar då och då hur det går med resultatet men hittar inget. Ha en fin midsommar

piDDa sa...

Japp! klart vi ska röntga zingo, vi har medvetet väntat (också på veterinärens inrådan) på att han ska bli bättre från hans skada han fick tidigare i år. Klart vi kommer skriva om resultatet här på bloggen oavsett hur resultatet blir.

BTW: Vore jätte kul om du kunde skriva under med någon signatur nästa gång istället för att vara anonym ;)