torsdag, september 27, 2007

Dags för ny utställning, 27 Sep -07


En nyduschad Zingo ställer upp på fotografering med matte =)

Då var det dags att åka på utställning igen, som denna gång går av stapeln i Enköping (Og Enköping, Valp & Officiell utställning den 29-30 September).
Senast vi var iväg på utställning var i mitten på juni vid Og Ale några mil utanför Göteborg, där Zingo knep ett 1:a pris, men framförallt hade vi det sköj och träffade många trevliga människor. Efter lite diskussion med Jonas, som är vår uppfödare (Kennel Glyxenborgs) så tyckte vi att vi återigen borde prova Zingo i ringen. Vi har som sagt inte tränat någon direkt ring träning men hoppas att det ska gå bra ändå med en så duktig och van handler som Jonas.

Det ska bli kul att träffa alla igen och speciellt Jonas och Jazza. Denna gång tänkte vi prova på att dra med husvagnen så vi är på plats redan dagen innan, så slipper vi åka så himla tidigt från värmland samt prova på campinglivet lite mer innan det är dags för att gå i vinter ide.

På fotot ovanför har vi precis duschat Zingo och gjort han redo för ringen på lördag och det var inte helt lätt att få den lilla gynnaren att ha tålamod att stå still för några foton när han bara egentligen vill springa runt som en lobotomerad zebra. Svårt att hålla sig för skratt då det verkar som alla hundar efter ett bad blir skogvilda =)

Mer foton och lite text kommer ju naturligtvis från utställningen i Enköping.

Inga kommentarer: