måndag, maj 21, 2007

Grattis Rebecca 12 år, 21 Maj -07


Idag 21 maj fyller vår ögonsten Rebecca 12 år och vi har redan i helgen firat henne i omgångar då släktingar varit på besök. Undrar vad du ska få av mamma & pappa ?

Zingo 23 veckor:
Zingo har varit på besök hos veterinären för att dra ut en valptand som inte ville lossna och som låg och tryckte på den nya tanden, allt gick bra och nu verkar han inte ha varken ont eller dregla då det troligen var jobbigt för honom. Vid invägning hos veterinären vägde han 30 kg vilken är samma som han vägde för två veckor sedan. Han har också träffat Yrla 9 år och Jenka 1 år, två Forster (eller hur det stavas) hundar som finns i vår släkt och efter attvarit liten tuff kille så fick han sig en rejäl omgång av Yrla som visade honom på plats vilket verkade gjort susen då han kanske fick en påminnelse om att man inte är störst och värst i hela hundvärlden. Han vart lite rädd i början men fann sin nya plats efter cirka 10 minuter då det flöt på lugnt och fint.

Byggprojektet:
Ja nu börjar det närma sig, vi väntar fortfarande på glaspartierna till altanen men nu har jorden kommit som vi ska skotta ut och så ny gräsmatta i. Elektrikern ska förhoppningsvis komma denna veckan för att koppla in spotlight, lampor och eluttag i altanen. Plåtslagaren har varit och satt upp alla häng och stuprännor och det fattas nu bara täckplåtarna mot fasaderna. Har även köpt in en gasolkamin för att värma upp altanen om det blir gråmulet eller sena kvällar, har provkört den och det ser lovande ut se http://www.gasol.nu/464908.html

Vad gäller det nya sovrummet så är det i princip klart och invigt :-) det som återstår är att koppla in lite el vilket görs i samband med altan elen.

Rebeccas nya rum är också nästan klart för inflyttning, hon har själv målat och inrett med nya möbler och hon är så förväntansfull (nu ska bara pappa göra klart sitt nya kontor).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och Grattis Rebecca 12 år stor tjej.

Anonym sa...

Tack så mycket Jonas.
Zingo har de så bra han och ja tränar olika saker. :)