söndag, maj 06, 2007

Födelsedagar, bygget och Zingo, 6 Maj -07


GRATTIS RASMUS 8år!

Rasmus som nu fyller 8 år i helgen och nästan hela släkten varit på plats för att gratta honom. En mycket stolt Rasmus har nu fått sin önskan om ny cykel då han växt ur sin gamla hoj och inte en minut har gått förlorad då all tid lagts på att köra omkring på den nya cykeln.


Rebecca hoppar i studsmattan


Byggprojektet
Vad gäller bygget så har vi nu slutfört plasttaket, målat nästan allt på altanen samt jämnat ut marken framför utbyggnaden och altanen samt häng- och stuprännor är klara.



Nu återstår:
- inglasningen av altan
- el montage på altan (spotlights och el-uttag)
- matjord samt sådd av ny gräsmatta
- målningsarbeten på utbyggnaden




Zingo
Nu har Zingo blivit 21 veckor gammal och väger nu 30 kg och har en mankhöjd på 59 cm. Sista veckan har han ju käkat penicillin som jag tidigare skrev om och inflammationen i tandköttet verkar nu vara bra. Under veckan har vi tränat på som vanligt på Brukshundsklubben och i helgen har vi tränat inkallning med störande moment i form av andra hundar vilket han klarade galant. Öronen har återigen nu ställt sig upp och vi hoppas nu de stannar där ;-)


Nyfiken Zingo ser en myra som kanske försöker ta bollen



Sådär öronen uppe igen :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan Grattis till eran underbara son på sin födelsedag.
Vad han är fin eran Humd Atlas som han heter på stamtavlan;=))))
vad bra ert hus bygge blir kanske kommer och tittar till er vem vet det kan ju bli snart det för jag ska till Arvika vilken dag som helst för att para Jazza;=)))
Mvh Jonas O

piDDa sa...

Ni är välkomna när ni vill Jonas!