fredag, april 27, 2007

Zingo 19-20 veckor, 27 Apr -07

Zingos tänder börjar nu lossna allt mera ochhan verkar ha ont i tänderna rejält. Igår torsdag så hade också ena läppen svullnat upp så vi bestämde att besöka veterinären. Det visade sig att en tand som lossnat hade förorsakat en inflammation så nu blir det penicillin i 10 dagar.

I helgen ska Zingo vara med på den sedan länge planerade första utställningen. Vi kommer åka till utställningen men om det visar sig att han inte är i form pga av inflammationen så ställer vi inte ut denna gång. Uppfödaren Jonas kommer upp till utställningen och ska agera handler för Zingo om vi ställer ut. Hur som helst ska det fotograferas på utställningen och någon bild hamnar ju självklart här.

I övrigt så har vi fortsatt träningen som vanligt denna veckan och förra helgen träffades också Cujo och Zingo igen. Fortfarande lite gnabb mellan dom men det går bättre och bättre.

Övrigt:
Återigen har ena örat åkt ner men det andra verkar vara stabilt och står upp :-). Vi har hunnit med två invägningar och just nu väger Zingo 28.5 kg enligt veterinärens våg.

Inga kommentarer: