söndag, februari 25, 2007

Zingo 11 veckor, 25 Feb -07



Zingo är nu 11 veckor och väger 15,5 kg (+1,5 kg sista veckan) och vi fortsätter med kontaktövningarna samt försöker träffa så många olika hundar, människor och olika miljöer som vi kan.


Snö är kul


Bus humöret är på topp!


Aha en korp landade på en stolpe!

Denna veckan har vi träffat Cujo igen och det går bättre och bättre, även två andra hundar (en valp och en unghund på 1 år) har vi hunnit med och vi kan väl bara konstatera att det går så bra man kan begära. Än så länge är Zingo inte rumsren, men morgon drillen säger han till om vid 7 tiden och totalt funkar väl 7 av 10, dvs 3 ggr blir det en liten olycka.

Idag har vi varit ute och vandrat och tränat en del i snöyran, vi släppte Zingo så han och vi fick en kontroll på hur övningarna fungerar "i det fria". Efter några sprint utflykter så fortsatte vi "vår" riktning och när han efter ett tag kom emot oss berömde vi och mutade med godis, efter det så höll han hela tiden kontakt med oss på 10 meters avstånd.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Atlas Blir bara Snyggare och snyggare;=)))
Han är jätte din i kroppen
Mvh Jonas O

piDDa sa...

Hej Jonas, jo vi var lite osäkra om vi köpte fel foder(Royal Canin Junior), vi har nog köpt det som egentligen ska vara för 5 månader, men det verkar ju fungera det också :-))