onsdag, november 22, 2006

Byggprojektet 21 Nov -06

Tisdag 21 November:
Vaknade återigen av det ljuvliga ljudet av hammarslag. Gick ut till gubbarna och träffade för första gången snickarna, mycket trevliga snubbar, vi pratade allt från väder till vart ena fönstret skulle sitta, det visade sig då att de hade fått fel ritning av sin chef så jagfick skriva ut en ny till dom. Vädret ja, vid 7 tiden var det råmulet, kallt men inget regn så vi var överens om "vilken tur med vädret vi har". Det skulle man inte sagt för efter en halvtimme kom vädrets makter regn och rusk men Byggare Bob trotsade det och reste väggar och takstolar som faktiskt kom i tid, kors i taket ;-) . Frågan är om man nu måste ställa in en värmefläkt när taket blir klart så allt torkar upp?

Börjar bli orolig över att det ska frysa till och komma en massa snö också innan framförallt taket är klart, får hålla tummarna nu och hoppas på det bästa.

-Nu är vi också på jakt efter en elektriker då den planerade gubben har fått förhinder, typiskt, men det verkar vara mer en regel än undantag att det ska strula en del vid byggprojekt. Imorgon ska en annan elektriker tillfrågas som hjälpt till förut hemma.

Inga kommentarer: