måndag, oktober 08, 2007

Camping och vildmarksliv med trevligt sällskap, 5-7 Okt -07


Rasmus vid Camp Ånnaboda redo för en fisketur.

Återigen smög vi iväg med husvagnen på fredagskvällen mot nya camping äventyr.
Denna gång ihop med tre andra familjer, bilarna lastade med hundar, ungar och fiskespön. Efter en lite stressig avgång från hemmet så tuffade vi iväg mot en weekend i Kilsbergen med fiske, äta och dricka gott samt umgås i trevligt sällskap. Tyvärr så tog jag inte så många foton denna gång men några få togs och de syns här nedan.

Vi hade det riktigt mysigt och trevligt både på dagarna och kvällarna med lite raj raj men också rena friskvårds gänget med långpromenader i de djupa skogarna. Zingo var som vanligt tokig i vatten och passade på att djupdyka i de flesta gyttjehålen i Kilsbergen. Dessutom så verkar hans hormoner nu vara på topp (10 månaders hane) för han var heltokig i allt som rörde sig runt omkring och ville till alla andra hundar i Örebro län och leka, hoppas det snart går över ;) .

Man blir nästan "hemma blind" då denna trip bara var ca 3 mil med underbar natur och fina fiskevatten. Vad gäller själva campinganläggningen så var den väl okej, kanske inte någon speciell hög standard men helt okej för att stanna över helgen. Vi tänkte införa en liten betygsbarometer på de ställen vi besöker på skoj och här kommer vår första rapport på en femgradig skala av "burkar".

Burkbetyget (2.2 burkar totalt)
- kök, toaletter och dush (2 burkar)
- uppställningsplats (3 burkar)
- bemötande av personal (1 burk)
- pris i förhållande till standard (2 burkar)
- omgivning/aktiviteter/etc (3 burkar)


Zingo spanar in alla fiskare runt sjön, måste ju hålla järnkoll på alla


Kanonväder under lördagen lockade till att slappa, fiska och sola.


Sten ordförande i avdelningen vi som kastar ut och får regnbåge på 2.5 kg på första kastet =)


Patric och Sten i avdelningen "vi som kan fiska"


Kent ny medlem i "Avdelningen vi som aldrig får fisk" ;)

Ja detta måste vi göra om flera gånger, kul att träffa nya bekanskaper också. Vi vill tacka hela gänget (Jessica/Patric, Kent/Carina samt Arne/Inger) för en trevlig helg och ser fram emot nästa äventyr.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bara hålla med om , en rackarns trevlig helg , ser möcke fram emot nästa eventyr där vissa nya medlemar vill byta fiske avdelning !

mvh// de kitronanställda mä familjer .